duminică, 10 martie 2013

Cum faci bani cu Google Adsense

Cum faci bani cu Adsense?


 E simplu. pentru inceput trebuie sa aveti un site sau un blog, apoi va inscrieti blogul sau site-ul la Adsense, va puneti reclame pe site si veti castiga din click-urile pe care le fac vizitatorii site-ului sau blogului pe reclamele puse de domneavoastra.

 Cum sa imi fac blog?


 Ca sa iti faci blog nu te costa nimic, cel mai comod si simplu e sa intri pe http://www.blogger.com . Odata accesata pagina blogger trebuie doar sa te loghezi cu un cont de gmail, si sa urmezi pasii simpli de creare a unui blog. Odata ce ai creat blogul, trebuie sa pui articole pe el. Articolele pot fi despre orice, cu poze, filmulete, versuri, povestiri, articole informative, despre orice subiect. Ideea e sa ai continut relevant pentru o anumita categorie.
 De exemplu daca scrii despre automobile trebuie sa ai cuvinte cheie din aria cuvantului "automobil". (de ex: masina, volan, vehicul, inmatriculare, placute de frana, si altele). Este important sa ai continut unic. Daca vrei sa fie unic nu trebuie copiat sub nici o forma de pe net de pe alte site-uri ori bloguri, trebuie sa fie scris cu cuvintele tale, asa cum te pricepi tu sa-l scrii. Cu cat articolele tale vor fi mai relevante, cu atat google te va plasa mai sus in motorul de cautare, cu atat vei fi mai vizibil pe google. Daca nu esti vizibil pe google atunci nu ai vizitatori. Daca nu ai vizitatori nu vei putea face bani din publicitate.

Cum pun reclamele Adsense pe blog?

 

Odata ce ai articolele pe blog, trebuie sa intri in meniul de editare al blogului, selectezi Aspect, si apoi click pe "Adaugati un obiect gadget". Din lista de obiecte tip gadget selectati Adsense si asteptati ca google sa va aprobe contul de adsense. Dupa ce e aprobat puteti adauga reclamele pe site oriunde doriti dumneavoastra, tot din meniul de editare al blogului, la "Aspect", apoi "Adaugati un obiect gadget".
Odata puse reclamele pe site nu va ramane decat sa asteptati vizitatori, si sa nu trisati. Nu aveti voie sa dati click pe reclame, nici sa va rugati prietenii, colegii, sau sa indemnati alti utilizatori/vizitatori sa faca click prin intermediul mesajelor de tipul "Click pe casuta link-ul de mai jos", "Click aici pentru..." sau altele asemanatoare.
Daca aveti continut interesant, aveti si trafic pe blog. Daca aveti trafic nu va trebuie decat rabdare, si rezultatele incep sa apara.

Bafta !! Have a nice day!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu