duminică, 10 martie 2013

Cum sa faci bani ca Web Designer







Un web designer este acea persoana de care ai nevoie cand vrei un site. Atunci cand ai o firma destul de valoroasa si vrei ca aparitia ei in mediul online sa fie una spectaculoasa, ai nevoie de un profesionist; iar in functie de ce idei ai te poate costa mai mult sau mai putin. Dar daca chiar tu ai fi webdesigner ? Nu ar fi dragut sa castigi niste bani direct de la calculatorul personal?
Presupunand ca ai cunostinte despre web design.. sau despre design in general uite cateva trucuri pe care ar trebui sa le pui in practica daca vrei sa faci bani din asta:
  • Fa-ti un blog in care sa postezi periodic. Poti publica site-urile facute de tine, lectii despre web design, in general tot ce consideri tu ca va influenta cititorul pozitiv astfel incat sa iti ceara sa ii faci un site. Scrie articole de calitate si vei avea numai de castigat din asta
  • Sunt tot felul de concursuri atat online cat si offline care ofera recompense interesante. Ai face bine sa participi la cat mai multe: chiar daca nu vei castiga, oricum vei obtine experienta si iti vei face prieteni din domeniul tau de activitate
  • Inscrie-te pe site-uri precum Elance.com. In cazul in care nu ai auzit de acest website, este o comunitate prin intermediul careia poti sa oferi servicii de web design persoanelor din intreaga lume pentru bani frumosi. Concret pe acel site se inscriu doua tipuri de oameni: cei care vor ceva si cei care ofera (si tu faci parte din aceasta categorie)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu